Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Aktuality

Velikonoční beránek

Výherní recept soutěže o nej velikonočního beránka. Zkuste si ho již teď upéct nanečisto.

Velikonoce s Rojikovým kořením

Pár tipů na chutné velikonoční pokrmy.

Medvědí česnek

Jaro pomalu, ale jistě přebírá vládu nad zimou. Radovat se mohou nejen ti, kteří jsou zastánci prvních jarních kytiček, ale také milovníci medvědího česneku, který již za chvilku začne vykukovat…

Garam Masala

Indická kuchyně je typická především  tím, že hojně využívá specifické druhy  koření. V dnešním článku vám představujeme hlavního hráče na tomto poli a tím je Garam Masala.

Marcová akcia! Korenie Varené víno zdarma ke každej objednávke!

Marcová akcia! Korenie Varené víno zdarma ke každej objednávke! Akcia platí odo dneška do 19.3.2017

Akce 10% sleva

Březnová akce! 10% sleva na nákup koření. Pokud nakoupíte za více než 500 Kč, získáváte slevu 10%. Vložte během objednávky tento slevový kupón: WEBCDRW9 a užívejte si jarní slevu. Akce…

Detoxikace organismu

Jarní detoxikace organismu S ustupující zimou a prodlužujícím se dnem Vám přinášíme tip na přirozené pročištění organismu.   Během života se do těla dostává řada toxických látek, které…

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín je tradiční jídlo, které se zabydlelo v českých restauracích a hlavně pivnicích hned vedle utopence nebo tvarůžkových chlebů. Tento pokrm má mnoho svých příznivců a i to je…

Libeček

Tato kořenovitá rostlina původně pochází z Íránu a Afganistánu. Nyní je pěstována po celé Evropě a Severní Americe. V 16. století se libeček používal jako afrodisiakum, na podporu…

Estragon

Pohledný keřík, který lze pěstovat na zahradě i v květináči, se celým jménem nazývá pelyněk estragon. V kuchyni na něj nedají dopustit především Francouzi, kteří jej hojně využívají…

« předchozí 1 2 3 4 5 6 8 další »