Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Koření na čínu

Pokud máte rádi masové směsi se zeleninou, jste v kategorii Koření na Čínu, kde nabízíme širokou škálu koření a kořenícíh směsí, vhodných právě na Čínu. Naleznete zde pikantní směsi koření, ale i jednodruhové bylinky.

Bobkový list mletý

Bobkový list je kořením do polévek, omáček a pokrmů z jednoho hrnce. Přidává se při pečení nebo dušení, k rybám, masu i k drůbeži. Využívá se také při přípravě paštik z drůbežích a vepřových jater…

více informací

Čarodějka

Výborná magická kořenící směs vhodná při grilování, rožnění, pečení, do omáček a gulášů. Vhodná i do marinád a k nakládání masa. Koření Čarodějka má prý v sobě kouzelnou moc. Kdo sní pokrm…

více informací

Cibule sušená

Sušená cibule je výborným pomocníkem v kuchyni. Při přípravě jídel nemusíte utírat slzy a přitom Vaše jídlo provoní stejně kvalitně, jako kdyby byla čerstvá. Zachovává si vůni a sílu svého aroma.…

více informací

Čína - koření na čínu

Originální sladkokyselá směs na čínu se skořicí a badyánem vhodná nejen na čínské speciality. Je specifická pro svou vůní a hodí se na krůtí, kuřecí nebo králičí maso. Vynikne také na hovězím.…

více informací

Dětská Vega

Dětská vega je směs sušené zeleniny, která své uplatnění najde  nejen v polévkách. Tato kořenící směs je ideální na dochucení jídel. Zkuste ji přidat například do pomazánek, salátů,…

více informací

Garam masala

Indická voňavá kořenící směs ostřejší chuti s římským kmínem a citrónovou kůrou. Jedná se o universální směs pro indické pokrmy masité i vegetariánské. Používejte do mletých mas, na rožnění a…

více informací

Hrubozrnná mořská sůl

Mořská sůl se získává odpařováním mořské vody. Lze ji plně nahradit za obyčejnou kuchyňskou sůl. Mořská sůl obsahuje řadu stopových prvků (jód, brom, draslík, sodík), které jsou pro naše tělo…

více informací

Kari koření

Kari je směs 25 druhů koření. Žlutou barvu má díky kurkumě, která se přidává i samostatně do většiny indických jídel. Má sladkou až štiplavou chuť, a její množství byste rozhodně neměli přehánět. …

více informací

Kouřová sůl hrubá

Neobsahuje E 621 (glutaman sodný) – je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném. Vhodná do zelňaček nebo použijte těsně před dokončením pečení nebo grilování.…

více informací

Kouřová sůl jemná

Neobsahuje E 621 (glutaman sodný) – je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném. Vhodná do zelňaček nebo použijte těsně před dokončením pečení nebo grilování.…

více informací

Meat masala

Velmi ostrá kořenící směs s římským kmínem a chilli k přípravě specialit indické kuchyně. Lze ji použít jak na pečení tak na grilování, na dušená masa i zeleninu, do rýže, kuskusu apod.

více informací

Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech má specifickou aromatickou vůni, ostřejší, kořeněnější a výraznější než muškátový květ. Oříškem aromatizujte například nápoje (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,…

více informací

Nasi goreng

Velmi chutná a ostrá směs koření s kari, chilli, zázvorem a opraženou cibulkou, určená pro přípravu světoznámého indonéského pokrmu (rýže, kuřecí maso, krevety,zelenina). Využijete ji nejenom do…

více informací

Paprika pálivá

Ostře pálivé koření. Ideální pro milovníky pikantních jídel.

více informací

Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká je dobrou přísadou  k dochucení a dobarvení jídel, do omáček, uzenin, sýrů, polévek. Svou vůní dodá jídlům nádech uzení.

více informací

Pažitka

Pažitka se používá ve všech evropských kuchyních, dále čínské, indické, ale i severoamerické. Najemno nakrájena pažitka vylepší nejen chuť, ale i vzhled všech druhů salátů, vaječných jídel,…

více informací

Pepř barevný celý

Barevný pepř je směs zeleného pepře, bílého pepře, černého a růžového. Pepř je jedním z nejrozšířenějších koření světa. Vyniká svou vůní a ostrou chutí. Výborný je především nadrcený. Pepř celý…

více informací

Pepř bílý mletý

Pepř je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších koření světa. Má ostřešjí chuť a jemnější vůni než pepř černý.  Používá se také jako součást různých kořenících směsí. Hodí se na dochucení…

více informací

Pepř černý celý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme…

více informací

Pepř černý mletý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozralém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel.

více informací

Pepř červený celý

Pepř červený (růžový) není pravým pepřem, ale původem je z brazilského pepřovníku. Chuť tohoto druhu pepře je nasládlá, jemně pikantní a aromatická. 

více informací

Perníkové koření

Čistá jemná směs voňavého koření bez kypřidel a přídavných látek. Složení kořenící směsi provoní nejen Váš pokrm, ale také byt. Kromě klasického perníku ho lze použít také do vánoček a mazanců, do…

více informací

Petržel sušená

Sušenou petržel lze přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do salátů, k ozdobení chlebíčků, na vařené brambory a rýži. Má velice široké využití a navíc Vaše jídlo…

více informací

Saturejka

Saturejka je výborné koření do všech druhů jídel. Má peprnou chuť a někdy se používá místo pepře. Vhodné do všech pokrmů jídel. Má příjemnou, mírně štiplavou, kořenitou vůni, která připomíná…

více informací

Tandori masala

Indická aromatická směs s římským kmínem se sumahem a koriandrem. Vyskytuje se v různých variantách, dle oblastí. Používejte ji jak na masa, tak k dochucení masových šťáv i do kuskusu, na rýži a…

více informací

Vega bez glutamanu a bez lepku (složení jako vegeta)

Polévkové koření se sušenou zeleninou a solí, které má v kuchyni široké využití. Používá se nejenom do polévek a omáček, ale ochutí dobře i kapustu, špenát, využijete ji také ve studené kuchyni do…

více informací

Zahradní pochoutka

Směs koření bez soli téměř do všech jídel – do polévek, omáček, na masa, do salátů a pomazánek.

více informací

Zázvor mletý

Sušený mletý zázvor má jemnější chuť než čerstvý zázvor. Není tak ostrý a štiplavý. Mletý zázvor je součástí celé řady směsi koření. Používá se zejména do masitých jídel (především vynikne na…

více informací

Zlaté kuře

S touto kořenící směsí bude Vaše kuře opravdu zlatavé barvy, bude mít křupavou kůrčičku a pečeně nebude nikdy vysušená. Ale není to směs určená pouze na kuřecí maso: dejte na vepřovou pečeni a…

více informací