Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Maďarská kuchyně

Chilli papričky drcené

Chilli papričky patří do skupiny pikantního koření (kořenících směsí). Doporučujeme je užívat do omáček, gulášů, k zavařování, využití především k přípravě mexických a indických pokrmů.  …

více informací

Drákulova smrt

Už jen název Drákulova smrt vypovídá o chuti této velmi ostré směsi koření. Použijte ji například k dochucení omáček, gulášů, mas a jiných pokrmů, které máte rádi ostré. 

více informací

Hrubozrnná mořská sůl

Mořská sůl se získává odpařováním mořské vody. Lze ji plně nahradit za obyčejnou kuchyňskou sůl. Mořská sůl obsahuje řadu stopových prvků (jód, brom, draslík, sodík), které jsou pro naše tělo…

více informací

Hungária

Příjemně ostrá kořenící směs maďarského původu k pečení rožnění a grilování všech druhů mas ryb i zeleniny. Je výborná i také na zvěřině, domácích klobáskách nebo v sekané. 

více informací

Maďarský guláš

Pikantní směs Maďarské koření jistě potěší každého milovníka ostrých jídel. Hodí se k přípravě či dochucování všech druhů gulášů. Dobře dochutí i dršťkovou polévku, kuře na paprice nebo hovězí…

více informací

Majoránka

Koření majoránka je směs listů a květů této bylinky. Používá se hlavně do paštik, luštěninových pokrmů, polévek, na dušení, do uzenin, nechybí ani v karbanátcích a dobře chutná i s hovězím. 

více informací

Paprika pálivá

Ostře pálivé koření. Ideální pro milovníky pikantních jídel.

více informací

Pažitka

Pažitka se používá ve všech evropských kuchyních, dále čínské, indické, ale i severoamerické. Najemno nakrájena pažitka vylepší nejen chuť, ale i vzhled všech druhů salátů, vaječných jídel,…

více informací

Pepř barevný celý

Barevný pepř je směs zeleného pepře, bílého pepře, černého a růžového. Pepř je jedním z nejrozšířenějších koření světa. Vyniká svou vůní a ostrou chutí. Výborný je především nadrcený. Pepř celý…

více informací

Pepř bílý mletý

Pepř je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších koření světa. Má ostřešjí chuť a jemnější vůni než pepř černý.  Používá se také jako součást různých kořenících směsí. Hodí se na dochucení…

více informací

Pepř černý celý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme…

více informací

Pepř černý mletý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozralém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel.

více informací

Pepř červený celý

Pepř červený (růžový) není pravým pepřem, ale původem je z brazilského pepřovníku. Chuť tohoto druhu pepře je nasládlá, jemně pikantní a aromatická. 

více informací

Pepř kayenský (kajenský pepř)

Kayenský neboli Kajenský pepř jsou mleté chilli papričky. Jedná se o jedno z nejostřejších koření z naší nabídky koření. Kayenský (kajenský) pepř se doporučuje používat místo klasického pepře, je…

více informací