Maso na grilování si můžeme připravit klidně den dopředu. A pokud doma zrovna nemáte gril, nevadí. Plátky si můžete opéct i na rozpálené pánvičce.
Na grilované vepřové plátky si připravte:
- vepřové maso (množství dle počtu jedlíků)
- olej
- Rojikovo koření zahradní pochoutka
- 1 lžíce citronové šťávy
- sůl
Vepřové maso (samozřejmě takto můžete připravit i jiné druhy masa, divočinu apod.) nakrájíme na plátky, jemně poklepeme a jemně osolíme.
A nyní si připravíme rychlou marinádu na grilování. Do sklenice nalijeme 4 lžíce oleje, 1 lžíci citronové šťávy a přidáme 2 lžíce Rojikova koření zahradní pochoutka.
Takto připravenou směsí potřeme připravené masové plátky.
Naložené plátky dáme do mísy a necháme v chladu (nejlépe do druhého dne) odpočívat.
A v den "D" rozpálíme gril a masíčko z každé strany ogrilujeme :)