Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Dědův zabíjačkový guláš

Ingredience:

Dědův zabíjačkový guláš

Postup:

Očištěné a omyté maso i vnitřnosti nakrájíme na větší kostky. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a česnek utřeme se solí. V kastrolu se silným dnem rozpálíme sádlo a cibuli s česnekem na něm za stálého míchání dozlatova opečeme. Pak přidáme kousky masa s droby a zprudka je ze všech stran orestujeme. Když se vydusí šťáva, kterou maso pustilo, směs osolíme, okořeníme čerstvě mletým černým pepřem a celým kmínem, zaprášíme sladkou paprikou a podlijeme menším množstvím vepřového vývaru. Pod pokličkou dusíme. Když je maso téměř měkké, odstraníme pokličku a necháme šťávu vysmahnout na tuk a pak ji zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme trochou vývaru a necháme vařit do úplného změknutí masa.

Celý recept naleznete zde.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz