Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Koření na svařák

Koření na svařák můžete zakoupit buďto jako jednotlivé jednodruhové směsi nebo jako kořenící směs, nachystanou už přímo do svařeného vína.

Badyán celý

Koření badyán, pocházející původně z Číny,  má podobné aroma jako anýz.  Badyán je hojně využíván především při přípravě sladkých pokrmů, např. perníků, štrůdlů i kompotů či svařeného…

více informací

Hřebíček celý

Oblíbené koření, které je specifické svou vůní a chutí. Využití má například při pečení moučníků, k přípravě omáček nebo do svařeného vína, punče, sirupů či zavařenin. Někdo používá hřebíček k…

více informací

Skořice celá

Skořice se používá se ve sladké i slané kuchyni. Indická, čínská i arabská kuchyně se bez ní neobejde. U nás se využívá do kompotů, svařeného vína, sladkých jídel, atd. Zajímavou chuť získáte,…

více informací

Svařák

Čistá kořenící směs, bez přídavků barviv a dochucovadel, je výborným pomocníkem v chladných měsících. Směs jablka, skořice, hřebíčku a nového koření můžete využít do svařeného vína, horkého džusu,…

více informací