Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Ruský guláš

Ingredience:

Ruský guláš

Postup:

Maso (500 g) nakrájet na kostky a nechat přes noc uležet v marinádě z octa (čtvrt lžičky), drobně nakrájené cibule (I), soli, pepře a oleje (lžíce). Pokud se přidává slanina (150 g), tak nakrájená na kosíky. Zvlášť nakrájet další cibuli (1).
Na lžíci tuku zpěnit zvlášť krájenou cibuli, na ní prudce osmahnout maso vyjmuté z marinády, podlít marinádou a dusit do měkká. Slaninu, pokud se přidává, vložit do hrnce současně s masem.
Lze připravit i na způsob šašliku, tedy osmahnuté maso a slaninu vyjmout, navléci střídavě na špejli (třeba i proložit kolečky cibule) a pak v marinádě dusit navlečené.

Příloha: brambory

Celý recept naleznete zde.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz