Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Medový svařák

Pokud jste nachlazení, bývá vám zima nebo jste "pouze" milovníci vín, uvařte si doma svařené víno a na místo cukru použijte med. Nejenže si výborně pochutnáte, ale navíc získáte větší míru obranyschopnosti díky látkám, v medu obsaženém. Sklenici ozdobte plátkem citrónu či pomeranče a nechte ve skleničce plavat kusy celého koření. Variantu svařeného vína lze aplikovat jak na červené, tak také na bílé víno. Váš byt bude krásně provoněný kořením a vy si pochutnáte na příjemném šálku teplého nápoje.

Medový svařák

Ingredience:

  • 4 lžíce včelí med
  • 1000 ml červené víno
  • 8 ks hřebíček celý
  • 1 ks skořice celá (skořice mletá)
  • 4 ks badyán celý


Na ozdobu:

  • 4 plátky citrónu

 

 

Celý recept včetně postupu naleznete na www.vareni.cz.