Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Maďarský rybí guláš

Ingredience:

Maďarský rybí guláš

Postup:

Zbavte kapra největších kostí a nakrájejte ho na kostky o hraně 2,5 cm. Osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce. V kastrolu na oleji opékejte po částech 3-4 minuty dozlatova.

Do kastrolu dejte cibuli a opékejte ji 3 minuty doměkka. Přidejte nakrájenou papriku a míchejte další 4 minuty, až trochu změkne. Vmíchejte sladkou papriku. Po minutě zalijte vínem, přiveďte k varu a vařte asi 3 minuty, až se trochu odpaří. Přidejte kapra a přidejte bylinky, případně dosolte.

Vmíchejte zakysanou smetanu a už jen prohřejte těsně pod bodem varu. Podávejte s dušenou rýží nebo s chlebem.

Celý recept naleznete ZDE.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz