Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Hovězí guláš na divoko

Ingredience:

Hovězí guláš na divoko

Postup:

Hovězí kližku odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Na vyškvařené slanině zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova současně s očištěnou zeleninou, přidáme maso, osolíme, zalijeme trochou vody, přidáme koření a dusíme za občasného podlévání horkou vodou. Jakmile je maso dostatečně měkké a šťáva vysmahne, zaprášíme moukou a ještě chvíli dusíme. Maso vyndáme, omáčku ochutíme citronovou šťávou, přidáme karamel, podle potřeby osolíme a přecedíme na maso.

Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Celý recept naleznete zde.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz