Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Guláš z Hlívy ústřičné

Ingredience:

Guláš z Hlívy ústřičné

Postup:

Cibuli pokrájíme a osmažíme na sádle. Přidáme hlívu, nakrájenou na plátky, společně osmahneme s cibulí, zasypeme mletou paprikou, kořením na guláš, kmínem a zalijeme horkou vodou. Přidáme vývar, pokud nemám, dávám kostku Masoxu a jemně pokrájený česnek na malé plátečky. Zahustím případně nastrouhaným chlebem (ev. Solamylem) a dochutím majoránkou.
Pokud chci úpravu jako gulášovou polévku, je možné přidat hned na počátku vaření na kostičky nakrájené brambory (není potřeba tolik hub) a konzistenci udělat řidší.

Podávám s čerstvým pečivem, nejraději chléb.

Celý recept naleznete zde.

logo Tento recept pro nás poskytl server Tradiční recepty.cz