Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Broskvový punč

Broskvový punč

Ingredience:

  • 150 ml voda
  • 1000 ml broskvový džus
  • 100 ml červené víno
  • 3 lžíce cukr krupice
  • 1 ks skořice celá
  • 1 ks badyán
  • 10 ks hřebíček
  • 4 cl broskvová vodka
  • 1 lžička pomerančová kůra

Na ozdobení:

  • ovoce

TIP: Doporučujeme použít směs Svařák

 

Celý recept včetně postupu naleznete na www.vareni.cz.


V sypkém kořenícím přípravku Grilovací 100g (dárek), s minimální dobou trvanlivosti do 31.12.2019, bylo zjištěno vyšší než stopové množství lepku. V případě, že toto koření vlastníte, bude Vám vyměněno. Kontaktujte nás prosím na našem emailu.

Skrýt upozornění