Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Koření na drůbež

Na drůběž můžete použít téměř jakoukoliv směs koření. Sladkou či slanou. Zde je výpis koření, které na drůbež doporučujeme použít.

Andělská křídla

Lehce pikantní směs koření, která svou výraznou chutí a aroma vyniká především na drůbežím mase.   

více informací

Argentina

 Originální jemně pikantní kořenící směs, vhodná při marinování, grilování, rožnění nebo pečení všech druhů mas. Výtečně chutná také v dušené nebo v grilované zelenině, do brambor i do…

více informací

Aztécký poklad

Směs výtečného koření nabízející široké využití. Univerzální suroviny, z kterých je Aztécký poklad vyroben Vám ochutí téměř jakýkoliv druh jídla. 

více informací

Badyán celý

Koření badyán, pocházející původně z Číny,  má podobné aroma jako anýz.  Badyán je hojně využíván především při přípravě sladkých pokrmů, např. perníků, štrůdlů i kompotů či svařeného…

více informací

Barbecue dětské

Směs koření bez glutamanu, vhodné na pečení i grilování všech druhů mas a zeleniny. Vhodné pro děti od 6ti let..

více informací

Barbecue se zeleným pepřem

Vynikající směs na nakládání masa před grilováním, přípravu na rožni nebo pečení. Hodí se na všechny druhy masa, zvěřinu, ryby i zeleninu. Můžete přidat i do domácích klobás či gulášů.

více informací

Bílý pepř celý

Bílý pepř pochází z Indie. Jedná se o stejný produkt jako všem známý pepř černý, ale získává se jinou technologií. Sklízí se až v době, kdy jsou bobule zcela zralé. Zrna se namáčejí do vody, aby…

více informací

Bobkový list celý

Jsou to listy vavřínu stále zeleného keře. I sušené listy by měly mít pěkně zelenou barvu. Dávejte ho do každé marinády na maso, do nálevů na zeleninu a na houby, do hovězí polévky, do omáček a na…

více informací

Bobkový list mletý

Bobkový list je kořením do polévek, omáček a pokrmů z jednoho hrnce. Přidává se při pečení nebo dušení, k rybám, masu i k drůbeži. Využívá se také při přípravě paštik z drůbežích a vepřových jater…

více informací

Boloňské

Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu. Boloňské koření je vhodné také jako přísada do mletých mas i na steaky.

více informací

Bylinkové máslo

Koření s bazalkou, rozmarýnou a česnekem. Tato kořenící směs má široké využití jak v teplé tak i ve studené kuchyni. Vmíchejte ji do másla nebo do lehčího tuku a máte rychlou pomazánku, můžete…

více informací

Čarodějka

Výborná magická kořenící směs vhodná při grilování, rožnění, pečení, do omáček a gulášů. Vhodná i do marinád a k nakládání masa. Koření Čarodějka má prý v sobě kouzelnou moc. Kdo sní pokrm…

více informací

Česnek sušený

Výborný pomocník v kuchyni, který je stále po ruce.  Nemusíte ho loupat ani drtit. Sušený česnek je nakrájený na plátky a nachystaný tak přímo k použití. Přitom si zachovává svou původní vůni…

více informací

Česneková pasta

Česneková pasta je složena pouze z čerstvého česneku a max. 10% soli. Tato pasta je velice dobrým pomocníkem při přípravě mnoha pokrmů. Přidává se do polévek, omáček, na nakládání mas, do…

více informací

Chilli papričky drcené

Chilli papričky patří do skupiny pikantního koření (kořenících směsí). Doporučujeme je užívat do omáček, gulášů, k zavařování, využití především k přípravě mexických a indických pokrmů.  …

více informací

Cibule sušená

Sušená cibule je výborným pomocníkem v kuchyni. Při přípravě jídel nemusíte utírat slzy a přitom Vaše jídlo provoní stejně kvalitně, jako kdyby byla čerstvá. Zachovává si vůni a sílu svého aroma.…

více informací

Čína - koření na čínu

Originální sladkokyselá směs na čínu se skořicí a badyánem vhodná nejen na čínské speciality. Je specifická pro svou vůní a hodí se na krůtí, kuřecí nebo králičí maso. Vynikne také na hovězím.…

více informací

Citronela řezaná - citronová tráva

Citronela řezaná je známá jako citronová tráva. Používá se jako čaj, má uklidňující účinky a je vhodná proti nadýmání. Dále se používá do kari pokrmů, polévek, na ryby, vepřové a drůbeží maso.…

více informací

Citronový pepř bílý

Směs k přípravě steaků, zvěřiny a především ryb, vhodné i k dochucení zeleninových salátů. Dodává pokrmům peprno-kyselou chuť. Největší využití však nachází hlavně na steacích z mořských ryb.

více informací

Country koření

Velmi aromatická kořenící směs s římským kmínem (kumin). Patří mezi dekorativní druhy koření které Vaše maso i krásně nazdobí. Je určena k pečení, dušení, grilování a rožnění masa, ryb i zeleniny,…

více informací

Dětská Vega

Dětská vega je směs sušené zeleniny, která své uplatnění najde  nejen v polévkách. Tato kořenící směs je ideální na dochucení jídel. Zkuste ji přidat například do pomazánek, salátů,…

více informací

Grilovací koření

Tato směs grilovacího koření má v kuchyni široké využití. Je vhodná jak na drůbež, vepřové a rybí maso, tak také k pečení, grilování nebo k přípravě marinád. Můžete přidat i do rizota, sekané,…

více informací

Gyros koření

Směs koření na řecký Gyros, který se připravuje na svislém rožni a postupně odkrajuje. Můžete použít na grilování (smíchejte s olejem a citrónovou šťávou), pečení,  k přípravě masa na…

více informací

Havana grill

Netradiční směs koření na masa s lehce rumovým a kouřovým aroma.  Dodá Vašim steakům ohňovou chuť.

více informací

Hrubozrnná mořská sůl

Mořská sůl se získává odpařováním mořské vody. Lze ji plně nahradit za obyčejnou kuchyňskou sůl. Mořská sůl obsahuje řadu stopových prvků (jód, brom, draslík, sodík), které jsou pro naše tělo…

více informací

Hungária

Příjemně ostrá kořenící směs maďarského původu k pečení rožnění a grilování všech druhů mas ryb i zeleniny. Je výborná i také na zvěřině, domácích klobáskách nebo v sekané. 

více informací

Karboš

Tato kořenící směs je vhodná především k přípravě karbanátků nebo pečené sekané. Hodí se do všech mletých masových směsí. Dodává masu výraznou chuť. Je také vhodným doplňkem do omáček na špagety.…

více informací

Kari koření

Kari je směs 25 druhů koření. Žlutou barvu má díky kurkumě, která se přidává i samostatně do většiny indických jídel. Má sladkou až štiplavou chuť, a její množství byste rozhodně neměli přehánět. …

více informací

Kouřová sůl hrubá

Neobsahuje E 621 (glutaman sodný) – je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném. Vhodná do zelňaček nebo použijte těsně před dokončením pečení nebo grilování.…

více informací

Kouřová sůl jemná

Neobsahuje E 621 (glutaman sodný) – je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném. Vhodná do zelňaček nebo použijte těsně před dokončením pečení nebo grilování.…

více informací

Králičí a skopové

Směs koření s římským kmínem, česnekem a rozmarýnou, která velmi dobře ochutí nejen králičí maso a masa skopová, ale je výborná i na zvěřině či vepřovém. Masa můžete do směsi naložit nebo jen tak…

více informací

Krkovička kmínová

Směs koření určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i do marinád a k nakládání masa. Vyniká na vepřové krkovici nebo jiných steacích. Chcete se dozvědět více o kmínu?

více informací

Máta drcená

Najemno nakrájené lístky máty jsou vynikající k novým bramborám s máslem, zelenému hrášku a k rajčatům. Máta se hodí k některým vaječným pokrmům, do omáček, nádivek, k jehněčímu na roštu. Přidává…

více informací

Medvědí grill

Směs koření Medvědí gril se používá na pečení, grilování, minutky, dušení, ryby, kuřecí maso nebo zeleninu.  Je velice chutná a dodá jídlu výraznou chuť a aroma.

více informací

Mexicana grill

Pikantní směs koření Mexicana gril je výborná k přípravě všech druhů mas. Muškátový ořech dodá jídlu ostrost a lehce nahořklou chuť. tato směs je vhodná také na přípravu paštik, uzenin a nádivek.…

více informací

Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech má specifickou aromatickou vůni, ostřejší, kořeněnější a výraznější než muškátový květ. Oříškem aromatizujte například nápoje (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,…

více informací

Nové koření celé

Nové koření nebo také jamajský pepř, připomíná chutí pepř, hřebíček, skořici a muškátový oříšek v jednom. Toto koření se dostalo do Evropy v 17. století z nového světa, proto se mu dostalo názvu…

více informací

Oregáno - Dobromysl

Tato bylinka je hojně využívána v italské kuchyni, např. pizzu si bez ní nedokážeme představit. Dávejte ji všude tam kam byste dali majoránku, ale i na těstoviny, zeleninové saláty, sýry,…

více informací

Paprika pálivá

Ostře pálivé koření. Ideální pro milovníky pikantních jídel.

více informací

Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká je dobrou přísadou  k dochucení a dobarvení jídel, do omáček, uzenin, sýrů, polévek. Svou vůní dodá jídlům nádech uzení.

více informací

Pažitka

Pažitka se používá ve všech evropských kuchyních, dále čínské, indické, ale i severoamerické. Najemno nakrájena pažitka vylepší nejen chuť, ale i vzhled všech druhů salátů, vaječných jídel,…

více informací

Pepř barevný celý

Barevný pepř je směs zeleného pepře, bílého pepře, černého a růžového. Pepř je jedním z nejrozšířenějších koření světa. Vyniká svou vůní a ostrou chutí. Výborný je především nadrcený. Pepř celý…

více informací

Pepř bílý mletý

Pepř je jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších koření světa. Má ostřešjí chuť a jemnější vůni než pepř černý.  Používá se také jako součást různých kořenících směsí. Hodí se na dochucení…

více informací

Pepř černý celý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme…

více informací

Pepř černý mletý

Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozralém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel.

více informací

Pepř červený celý

Pepř červený (růžový) není pravým pepřem, ale původem je z brazilského pepřovníku. Chuť tohoto druhu pepře je nasládlá, jemně pikantní a aromatická. 

více informací

Pepř kayenský (kajenský pepř)

Kayenský neboli Kajenský pepř jsou mleté chilli papričky. Jedná se o jedno z nejostřejších koření z naší nabídky koření. Kayenský (kajenský) pepř se doporučuje používat místo klasického pepře, je…

více informací

Petržel sušená

Sušenou petržel lze přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do salátů, k ozdobení chlebíčků, na vařené brambory a rýži. Má velice široké využití a navíc Vaše jídlo…

více informací

Provensálské koření

Směs bylinek podle francouzské Provence, která se hojně využívá ve francouzské kuchyni ke kořenění všech druhů mas (skopové, jehněčí, kuřecí, ale i vepřové). Vynikající je při pečení přidat česnek…

více informací

Rozmarýn

Velmi aromatické koření s intenzívní vůní. Kořeňte jím pečená i dušená masa, zvěřinu, ryby, mořské plody, minutky a také zeleninu (rajčata, cukety, lilky) pokud ji tepelně upravujete. Rozmarýn…

více informací

Rožnění

Koření na rožnění, letní barbecue, ale i dušenou zeleninu. Kořenící směs s bazalkou a šalvějí na italský způsob. Používá se na pečení, minutky a dušení mas, ryb i zeleniny. Velice chutný je s ní i…

více informací

Šalvěj

Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb. Šalvěj se také hodí k hrášku, fazolím, cibuli, lilku, do zeleninových polévek, vaječných jídel a smetanových omáček. 

více informací

Saturejka

Saturejka je výborné koření do všech druhů jídel. Má peprnou chuť a někdy se používá místo pepře. Vhodné do všech pokrmů jídel. Má příjemnou, mírně štiplavou, kořenitou vůni, která připomíná…

více informací

Sele na rožni

Výtečně se hodí tato směs koření do marinád, k nakládání masa a špízů, vhodné i na grilovanou zeleninu, kuřata či houby, můžeme použít i do zapečených těstovin a brambor. Hodnocení: …

více informací

Skořice celá

Skořice se používá se ve sladké i slané kuchyni. Indická, čínská i arabská kuchyně se bez ní neobejde. U nás se využívá do kompotů, svařeného vína, sladkých jídel, atd. Zajímavou chuť získáte,…

více informací

Skořice mletá

Skořice se používá se ve sladké i slané kuchyni. U nás se využívá do kompotů, svařeného vína, ale můžete také přidat do okurek (zavařovacích). Zajímavou chuť získáte, když přidáte do kávy.…

více informací

Staročeské koření

Staročeské koření je směs vhodná na všechny duhy masa, především hovězí a také k dochucení omáček. Vynikne také na drůběžích steacích a v salátech

více informací

Steak koření

Koření na steak patří mezi dekorativní druhy koření s výraznou chutí. Je to zcela přírodní směs s tymiánem a koriandrem vhodná na minutky z mas ryb i zeleniny. Dá se přemlít i na mlýnku.

více informací

Tzatziky

Směs koření pocházející původem z Řecka. Klasické Tzatziky rozmíchejte v jogurtu a nalijte na okurkový salát, můžete přidat i víc kopru. Nic ale nepokazíte, přidáte-li je do jakékoliv salátové…

více informací

Vega bez glutamanu a bez lepku (složení jako vegeta)

Polévkové koření se sušenou zeleninou a solí, které má v kuchyni široké využití. Používá se nejenom do polévek a omáček, ale ochutí dobře i kapustu, špenát, využijete ji také ve studené kuchyni do…

více informací

Vega houbová

Směs koření skládající se ze sušené zeleniny, žampionů a hlívy ústřičné (hlíva je jediná léčivá houba u nás). Použijte ji všude, kde máte rádi vůni hub: do omáček, do bramboračky,  pod maso,…

více informací

Zabíjačkové koření

Směs koření určená hlavně k přípravě zabíjačkových specialit. Výborně se však uplatní i ve vegetariánské kuchyni k přípravě kroupového, žemlového nebo bramborového prátu. Přidejte i do mletých mas…

více informací

Zahradní pochoutka

Směs koření bez soli téměř do všech jídel – do polévek, omáček, na masa, do salátů a pomazánek.

více informací

Zázvor mletý

Sušený mletý zázvor má jemnější chuť než čerstvý zázvor. Není tak ostrý a štiplavý. Mletý zázvor je součástí celé řady směsi koření. Používá se zejména do masitých jídel (především vynikne na…

více informací

Zlaté kuře

S touto kořenící směsí bude Vaše kuře opravdu zlatavé barvy, bude mít křupavou kůrčičku a pečeně nebude nikdy vysušená. Ale není to směs určená pouze na kuřecí maso: dejte na vepřovou pečeni a…

více informací